Over ons

Roelof Timmer (1954) heeft zich, als zoon van een installateur, vanaf zijn jeugd gefocust op de installatiebranche. Op 29-jarige leeftijd nam hij het bedrijf van zijn vader over. Toen hij op 44-jarige leeftijd gezondheidsproblemen kreeg en zijn energie verminderde, ging hij op zoek naar de oorzaak.

In die zoektocht kwam hij in aanraking met diverse stromingen op het gebied van zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Hij kreeg nieuwe inzichten en besloot het bedrijf te verkopen en zich meer te richten op mensgerichte activiteiten zoals coaching, advisering en bemiddeling bij conflicten. 

In 2003 vestigde Roelof zijn praktijk AIM Timmer bv (Advisering & Interim Management) en sindsdien werkt hij als interim proces- of projectbegeleider, adviseur, coach, mentor en mediator, voornamelijk voor ondernemers, leidinggevenden of bij individuele trajecten. Zijn levens- en werkervaring heeft hij inmiddels aangevuld met onder meer de opleidingen Menskunde, Menskundige Bedrijfskunde (beide via Tricona Advies) en Transformatief Mediator (Mediationgilde).

Kwaliteiten

  • losmaken wat vast zit
  • pragmatisch en doelgerichte aanpak
  • synthetisch gedachtepatronen